Κωδικοί QR

Ένας κωδικός QR (Quick Response Code) είναι ο πιο δημοφιλής τύπος 2D “matrix barcode”. Μπορεί να διαβαστεί εύκολα από smartphone και τηλέφωνα με κάμερα (εάν διαθέτουν εφαρμογή σαρωτή γραμμωτού κώδικα) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Συνήθως χρησιμοποιείται για τη σύνδεση ατόμων που σαρώνουν τον κώδικα σε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο.

Παραγγείλετε τον κωδικό QR παρακάτω.

 • dynamicqr

   

  Κωδικοί QR (Dynamic)

  από 15€ ανά κωδικό

  Αυτή η υπηρεσία είναι αυτοματοποιημένη, ώστε να λαμβάνετε τις εικόνες κωδικού QR σε λίγα λεπτά. Αποφασίστε πόσους κωδικούς QR χρειάζεστε, προσθέστε την ποσότητα στο καλάθι. Στη συνέχεια, στη σελίδα Ολοκλήρωσης Αγοράς εισαγάγετε την/τις διεύθυνση/διευθύνσεις URL που θέλετε να κατευθύνουν οι κωδικοί QR, μέσα στο πλαίσιο “ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ”.

  Οι τυπικοί κωδικοί QR (Δυναμικοί) δημιουργούνται αυτόματα και θα σας αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσα σε λίγα λεπτά σε 5 μορφές αρχείων (tif, .bmp, .jpg, .pdf & .eps.)
   

  Ποσότητα: Τιμή ανά κωδικό:
  1 € 15.00 ανά κωδικό
  2 – 4 € 9.00 ανά κωδικό
  5 – 9 € 8.00 ανά κωδικό
  10 – 19 € 7.00 ανά κωδικό
  20 + € 6.00 ανά κωδικό

   

  Λειτουργίες εφ΄όρου ζωής: Ο Δυναμικός Κωδικός QR, με την ικανότητα ανακατεύθυνσής του, θα λειτουργεί ΔΩΡΕΑΝ για δύο χρόνια και θα συνεχίσει να λειτουργεί μετά από αυτό για όσο διάστημα πληρώνετε ετήσιο τέλος 10 €.
  Απεριόριστη ανακατεύθυνση του URL προορισμού: Κατά την αρχική αγορά, καθορίζετε μια διεύθυνση URL προορισμού.
  Μπορείτε να μας ζητήσετε να ανανεωθεί η διεύθυνση URL στόχου όσο συχνά θέλετε, με χρέωση 3€ για κάθε ανακατεύθυνση.

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

 

Στατικός κωδικός QR                 Δυναμικός κωδικός QR

Για να βεβαιωθείτε ότι ο φυσικός σας κωδικός QR έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, σας συνιστούμε να προγραμματίσετε τον κωδικό QR σας με μια ανακατεύθυνση QR. Αυτό σας επιτρέπει να ανακατευθύνετε τον κωδικό QR σας σε διαφορετικούς συνδέσμους στο μέλλον, πολλές φορές, χωρίς να αλλάξετε τον φυσικό κωδικό QR. Σας επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε την κίνηση από τον κωδικό QR.

Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ που το εξηγεί με περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Πώς να παραγγείλετε και να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό QR σας

Ιστότοποι (URL)

Εάν θέλετε ο κωδικός QR σας να συνδέσει έναν χρήστη Smartphone σε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο, παρακαλούμε να τοποθετήσετε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου στην ενότητα “Πρόσθετες πληροφορίες” κατά την αναχώρησή σας (ή αλλιώς τον στείλετε μέσω email). Στη συνέχεια, θα το μετατρέψουμε σε κωδικό QR για εσάς.

Επαγγελματικές κάρτες (VCards)

Αυτοί οι τύποι κωδικών QR χρησιμοποιούνται κυρίως σε επαγγελματικές κάρτες. Όταν μια επαγγελματική κάρτα QR Code σαρώνεται από ένα smartphone, τα στοιχεία της επαγγελματικής κάρτας ενός ατόμου θα εμφανιστούν στην οθόνη του Smartphone. Στη συνέχεια, ο χρήστης του smartphone θα μπορεί να σώσει το άτομο ως «επαφή» στο τηλέφωνό του.

Εάν θέλετε ο κωδικός QR να περιέχει πληροφορίες επαγγελματικής κάρτας (VCard ή MeCard), τοποθετήστε τις ακόλουθες λεπτομέρειες στην ενότητα “Πρόσθετες πληροφορίες” κατά το check out.

Σημείωση: εάν θέλετε ο κωδικός QR να είναι μικρός (π.χ. 3cm x 3cm), δώστε μας μόνο τις βασικές πληροφορίες και αφήστε τα υπόλοιπα.

Ονομα:
Οργάνωση:
Τίτλος εργασίας:
Διεύθυνση: (οδός, ταχυδρομικός κώδικας, πόλη, πολιτεία / επαρχία, χώρα)
Τηλέφωνο:
Κινητό τηλέφωνο:
Φαξ:
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Διεύθυνση Ιστοσελίδας:
Γενέθλια:

Εκδηλώσεις (VCalender)

Εάν θέλετε ο κωδικός QR σας να περιέχει πληροφορίες σχετικά με ένα επερχόμενο συμβάν, παρακαλούμε προσθέστε τις ακόλουθες λεπτομέρειες στην ενότητα “Πρόσθετες πληροφορίες” κατά το check out.

1. Όνομα συμβάντος:
2. Περιγραφή εκδήλωσης:
3. Τόπος εκδήλωσης:
4. Ημερομηνία / ώρα έναρξης εκδήλωσης:
5. Ημερομηνία / Ώρα Λήξης Εκδήλωσης: (Προαιρετικό)

Αλλα

Μπορούμε να παράγουμε πολλούς άλλους τύπους κωδικών QR κατόπιν αιτήματός σας, συμπεριλαμβανομένων των εξής: Πραγματοποίηση τηλεφωνικής κλήσης. Στείλτε email ή SMS. Προφίλ Facebook (ή Likes). Προφίλ Linkedin (ή Κοινή χρήση) Προφίλ Twitter; Android Market Publisher / Package ή σημεία πρόσβασης Wi-Fi.

Μέγεθος κωδικού QR

Εάν ένας κωδικός QR εκτυπωθεί σε μια επαγγελματική κάρτα, μπορεί να είναι αρκετά μικρός (π.χ. 3 ή 4 cm). Ωστόσο, εάν ένας κωδικός QR πρόκειται να εμφανιστεί σε μια πινακίδα ή μια αφίσα – και οι άνθρωποι θα τον σαρώσουν από απόσταση – τότε θα πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερο (π.χ. πλάτος 1 μέτρου). Ενημερώστε μας για το πόσο μεγάλο πρέπει να είναι ο κωδικός QR κατά την παραγγελία σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν υπάρχουν πολλά δεδομένα στον κώδικα QR (π.χ. πολλά κείμενα ή μια μεγάλη διεύθυνση URL), ο κωδικός QR θα πρέπει να είναι μεγαλύτερος για καλή σάρωση. Εάν ο κωδικός QR σας περιέχει μια μεγάλη διεύθυνση URL ιστότοπου, μπορείτε να τον συντομεύσετε χρησιμοποιώντας έναν συντομευτή διεύθυνσης URL (π.χ. goo.gl).

Αφού λάβετε τον κωδικό QR, δοκιμάστε τον για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί καλά (και ενημερώστε μας εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα). Μπορείτε να το αλλάξετε το μέγεθος εάν είναι απαραίτητο.

Άλλοι τύποι 2D κωδικών

Οι κωδικοί QR είναι ο πιο κοινός τύπος 2D Code που πουλάμε. Ωστόσο, μπορούμε να παράγουμε πολλούς άλλους τύπους 2D Code κατόπιν αιτήματός σας. Εάν χρειάζεστε διαφορετικό τύπο γραμμικού κώδικα 2D (αντί για κωδικό QR), απλώς προσδιορίστε το κατά την παραγγελία σας. Μπορούμε να παρέχουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τύπους γραμμικών κωδικών 2D matrix:

– PDF417
– Δεδομένα Matrix
– MaxiCode
– Κώδικας Aztec