Εγγραφή γραμμωτού κώδικα

Έχετε ήδη τους αριθμούς γραμμωτού κώδικα;

Όχι, παρακαλώ παραγγείλετε γραμμωτούς κωδικούς σε αυτήν την ΑΛΛΗ σελίδα (οι αριθμοί γραμμωτού κώδικα περιλαμβάνουν εγγραφή)

Ναι, τότε προχωρήστε και παραγγείλετε την εγγραφή σε αυτήν τη σελίδα.

Σημείωση – Η εγγραφή γραμμωτού κώδικα περιλαμβάνεται με όλους τους αριθμούς γραμμωτού κώδικα που πουλάμε. Θα πρέπει να αγοράσετε εγγραφή γραμμωτού κώδικα μόνο εάν έχετε γραμμωτό κώδικα μέσω άλλου παρόχου που θέλετε να εγγραφείτε.

Όταν φτάσετε στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς, εισαγάγετε τους αριθμούς γραμμωτού κώδικα στο πλαίσιο “εισαγάγετε τους αριθμούς γραμμωτού κωδικού σας εδώ”. Εάν έχετε περισσότερους από έναν αριθμούς γραμμωτού κώδικα, διαχωρίστε κάθε αριθμό με κόμμα. Στη συνέχεια, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ζητώντας απόδειξη ότι είστε κάτοχος των αριθμών γραμμωτού κώδικα. Όταν λάβουμε απόδειξη ιδιοκτησίας γραμμικού κώδικα, θα ενεργοποιήσουμε τους αριθμούς γραμμωτού κώδικα για εγγραφή και θα σας δώσουμε οδηγίες για τον τρόπο εγγραφής τους στη διεύθυνση https://barcodesdatabase.org/.

 • Κατοχύρωση barcode

  από 8€ ανά κωδικό

  Εάν αγοράσετε την καταχώριση γραμμωτού κώδικα, θα μπορείτε να καταχωρίσετε τον αριθμό γραμμωτού κωδικού και τις πληροφορίες του προϊόντος σας στη διεθνή βάση δεδομένων γραμμικών κωδίκων (οι πληροφορίες που έχουν καταχωρηθεί σε αυτήν τη βάση δεδομένων φιλτράρουν και σε πολλές άλλες σημαντικές διαδικτυακές βάσεις δεδομένων).

  Εισαγάγετε τους αριθμούς barcode σας στην ενότητα “πρόσθετες πληροφορίες” στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς. Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας, θα σας στείλουμε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την απόδειξη ιδιοκτησίας (ώστε να μπορούμε να επαληθεύσουμε ότι είστε ο κάτοχος του αριθμού barcode σας). Στη συνέχεια, θα ενεργοποιήσουμε τον αριθμό γραμμωτού κωδικού σας για κατοχύρωση και θα σας παρέχουμε οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εγγραφής του αριθμού γραμμωτού κωδικού σας (λάβετε υπόψη ότι η Κατοχύρωση περιλαμβάνεται σε κάποια από τα Express πακέτα Barcode).

  Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για την διαδικασία: 210-2201987

   

  Ποσότητα Τιμή ανά εγγραφή
  1 + € 8.00 ανα κωδικό
  5 + € 7.00 ανα κωδικό

   

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Τι είναι η καταχώριση γραμμωτού κώδικα;

Η καταχώριση γραμμωτού κώδικα είναι μια προαιρετική υπηρεσία που προσφέρουμε για την αύξηση του προφίλ διαδικτύου του προϊόντος σας γενικά. Αυτή η υπηρεσία είναι εντελώς προαιρετική και δεν απαιτείται για αριθμούς γραμμωτού κώδικα, καθώς δεν υπάρχει κεντρική βάση δεδομένων για γραμμικούς κώδικες. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για την εγγραφή των γραμμικών κωδικών σας στο Διαδίκτυο.

Η εγγραφή γραμμωτού κώδικα περιλαμβάνεται δωρεάν στα πακέτα γραμμωτού κώδικα. Επομένως, αυτό πρέπει να αγοραστεί μόνο εάν έχετε αποκτήσει έναν γραμμικό κώδικα εκτός ενός πακέτου γραμμικού κώδικα.

1. Η καταχώριση γραμμωτού κώδικα βοηθά σε ορισμένους σαρωτές εφαρμογών κινητού τηλεφώνου (όπως η εφαρμογή Zebra), έτσι ώστε όταν σαρωθεί ο γραμμωτός κωδικός προϊόντος, να εμφανιστούν οι πληροφορίες προϊόντος. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εφαρμογές σάρωσης γραμμωτού κώδικα.
2. Η καταχώριση γραμμωτού κώδικα θα αυξήσει το προφίλ διαδικτύου του προϊόντος, ώστε κατά την αναζήτηση του γραμμικού κώδικα στο Google ή σε άλλη μηχανή αναζήτησης, να εμφανιστούν οι πληροφορίες προϊόντος.
3. Εάν ένας γραμμικός κώδικας είναι καταχωρημένος σε βάσεις δεδομένων διαδικτύου, μπορεί να αποτρέψει τους χρήστες από τη χρήση του αριθμού γραμμωτού κώδικα παράνομα σε ιστότοπους του Amazon. Εάν μια γρήγορη αναζήτηση στο Διαδίκτυο λέει στο άτομο ότι αυτός ο αριθμός γραμμικού κώδικα χρησιμοποιείται, θα είναι πολύ λιγότερο πιθανό να χρησιμοποιήσει τον γραμμωτό κώδικα. Αν και οι άνθρωποι δεν μπορούν να χρησιμοποιούν νόμιμα πωλημένους αριθμούς γραμμωτού κώδικα, εάν χρησιμοποιούνται παράνομα, είναι επιπλέον ταλαιπωρία για τον νόμιμο ιδιοκτήτη του γραμμικού κωδικού να το παρακολουθήσει. Αυτό μπορεί εύκολα να αποφευχθεί με την καταχώριση γραμμωτού κώδικα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ θα απαιτήσουμε απόδειξη της ιδιοκτησίας σας για τον αριθμό γραμμικού κώδικα – αυτό αποδεικνύει ότι ο αριθμός γραμμικού κώδικα που θέλετε να εγγραφείτε ανήκει στην πραγματικότητα σε εσάς. Στείλτε μας email αποδεικτικό ιδιοκτησίας μετά την παραγγελία σας.

Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την καταχώριση του αριθμού barcode σας. Αυτό συνήθως διαρκεί 2-24 ώρες, ανάλογα με την ώρα της ημέρας / εβδομάδας κατά την οποία κάνετε την παραγγελία. Οι κανονικές ώρες γραφείου μας είναι 7 π.μ. – 7 μ.μ. Δευτέρα-Παρ (ώρα NZ), ενώ επεξεργαζόμαστε ορισμένες παραγγελίες το Σάββατο όποτε είναι δυνατόν.