Κωδικός 128 και Κωδικός 39

Εάν χρειάζεστε γραμμικούς κώδικες για επισήμανση στοιχείων (εσωτερική παρακολούθηση αποθεμάτων), κάρτες μελών ή βιβλία βιβλιοθήκης, τότε οι Κωδικοί 128 και Κωδικοί 39 είναι οι καλύτεροι τύποι γραμμωτού κώδικα για χρήση. Μπορείτε να παραγγείλετε τους γραμμικούς κωδικούς σας παρακάτω:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κατά την παραγγελία, ενημερώστε μας τον τύπο του Κώδικα που χρειάζεστε (είτε Κωδικός 128 είτε Κωδικός 39), καθώς και τα δεδομένα που θέλετε να κωδικοποιηθούν σε αυτόν. Αφού λάβουμε την παραγγελία σας, θα σας στείλουμε με email τους γραμμωτούς κωδικούς σας σε 5 διαφορετικές μορφές (jpeg, eps, tiff, BMP & pdf).

 • Kωδικοί TF128 και TF39

  από 5€ ανά κωδικό

  Αγοράστε την ποσότητα που θέλετε και εισαγάγετε τα δεδομένα που θέλετε να κωδικοποιηθούν στην ενότητα “αριθμός γραμμωτού κώδικα” oι “πρόσθετες πληροφορίες” της ηλεκτρονικής φόρμας πληρωμής.
  Θα σας στείλουμε τις εικόνες γραμμωτού κώδικα σε 5 διαφορετικές μορφές (jpeg, tiff, pdf, eps, BMP).
  Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια μη διστάσετε να μας καλέσετε: 210-2201987

  Ποσότητα Τιμή ανά γραφικό
  1 – 5 € 5.00 ανά κωδικό
  6 – 20 € 4.00 ανά κωδικό

   

  Σημείωση – Εάν χρειάζεστε ακολουθίες ή μεγάλες ποσότητες για αυτά, επικοινωνήστε μαζί μας και μπορούμε να κανονίσουμε μια τιμή.

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Η διαφορά μεταξύ του κώδικα 128 και του κώδικα 39

Η διαφορά μεταξύ των δύο τύπων κωδικών είναι ότι ο Κώδικας 39 έχει χαμηλότερη πυκνότητα δεδομένων (επομένως είναι καλύτερο για την επισήμανση μικρών αντικειμένων), ωστόσο, μπορεί να κωδικοποιεί μόνο αριθμητικά δεδομένα (ο Κώδικας 128 μπορεί να κωδικοποιεί αλφαριθμητικά δεδομένα).

Οι περισσότεροι σαρωτές γραμμωτού κώδικα μπορούν να διαβάσουν και τους δύο τύπους κώδικα (αν και ορισμένοι σαρωτές ενδέχεται να είναι σε θέση να αποκωδικοποιούν μόνο αριθμητικά δεδομένα και όχι αλφαριθμητικά δεδομένα).