Έλεγχος Κωδικού

 

Η επαλήθευση των barcode είναι ένα τεστ σάρωσης του barcode όπως θα εκτυπωθεί στην συσκευασία του προϊόντος. Αυτά τα τεστ γίνονται σε μία μηχανή τεχνικής σάρωσης που μετρά πόσο εύκολα και με πόση ακρίβεια είναι πιθανόν να σαρωθεί το barcode σε μία γκάμα από διαφορετικά περιβάλλοντα. Η αναφορά θα έχει είτε βαθμό επιτυχίας (A,B,C,D) ή βαθμό αποτυχίας (στον οποίο θα δίνονται και οι λόγοι της αποτυχίας).

Κάποιοι πωλητές λιανικής απαιτούν όλοι τα barcodes που μπαίνουν στα καταστήματά τους πρώτα να έχουν περάσει από αναφορές επαλήθευσης. Αυτό εξασφαλίζει ότι όλα τα barcodes στα καταστήματα τους θα σαρώνονται εύκολα και έτσι θα αποφεύγονται οι λάθος σαρώσεις και θα γλυτώνουν χρόνο από τον έλεγχο. Μπορείτε να πάρετε μία ιδέα ποια καταστήματα ζητούν επαλήθευση εδώ. Οι αναφορές επαλήθευσης ζητούνται από μερικούς μεγάλους πωλητές λιανικής. Συχνά οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ τις ζητούν. Οι δικές μας αναφορές επαλήθευσης γίνονται με μέσα στα διεθνή αναγνωρισμένα πρότυπα με την καλύτερη τεχνολογία επαλήθευσης. Προκειμένου να τηρούνται καταλλήλως αυτά τα πρότυπα σας ζητάμε να μας στείλετε ένα δείγμα του barcode σας πάνω στη συσκευασία προϊόντος όπως αυτή τυπωθεί. Οι αναφορές παίρνουν 2-3 μέρες για να ολοκληρωθούν από τη στιγμή που θα παραλάβουμε την συσκευασία σας, σας παρακαλούμε δώστε μας τον απαραίτητο χρόνο που θα κάνει η συσκευασία σας να φτάσει σε εμάς.

Μπορείτε να βρείτε την διεύθυνση μας εδώ.

Ένα 10% των αναφορών επαλήθευσης βρίσκει λάθη. Αυτό είναι λόγω συνηθισμένων λαθών με τις διαστάσεις του barcode. Αν χρειάζεστε αναφορά επαλήθευσης barcode σας παρακαλούμε να σιγουρευτείτε πως τηρεί τις πρότυπες διαστάσεις barcode. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το barcode να τηρεί αυτές και ακόμη αρκετά μεγάλες κενές ζώνες και στις δύο μεριές. Είναι πάντα καλή ιδέα να ελέγξετε το barcode σας πριν μας το στείλετε. Μπορείτε να το κοιτάξετε με έναν μεγεθυντικό και να δείτε αν οι γραμμές στη μπάρα είναι θολές. Αν είναι δυνατόν θα ήταν καλό να το σαρώσετε δοκιμαστικά με έναν σαρωτή χειρός πριν μας το στείλετε. Οι πιθανότητες είναι ότι αν δεν σαρωθεί σωστά με το δικό σας σαρωτή δεν θα περάσει την αναφορά επαλήθευσης. 

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για την επαλήθευση του barcode και πώς να εξασφαλίσετε ότι το barcode σας σαρώνεται σωστά πατώντας εδώ.