Μου πήρε 10 λεπτά!

Βγάλε κωδικούς
barcode, σήμερα!

ΑΓΟΡΑ Τηλεφωνικές αγορές:
210-2201987

 1. Από 29€ o κωδικός
 2. Χωρίς γραφειοκρατία
 3. Γρήγορη διαδικασία
 4. Καμία συνδρομή
 5. Εφάπαξ πληρωμή
 6. Άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση
 7. Πιστοποιημένοι κωδικοί

Κωδικοί Barcodes

Οι κωδικοί μας προέρχονται από το ίδιο πρωτότυπο σύστημα των γραμμωτών κωδικών της GS1 και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διεθνές επίπεδο στη μεγάλη πλειοψηφία των καταστημάτων. Οι κωδικοί Barcode EAN και UPC συνοδεύονται από δωρεάν εγγραφή στη βάση δεδομένων International Barcodes. Κάθε αριθμός γραμμωτού κώδικα που πουλάμε ελέγχεται πρώτα για παράνομη χρήση στο διαδίκτυο για να διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχουν δυσκολίες επιβολής για τον πελάτη.
Σε εμάς θα πληρώσετε μόνο μία φορά και χωρίς να μας διαθέσετε ισολογισμούς, περιοδικές ΦΠΑ κλπ.
Ξεκινήστε σήμερα ή καλέστε μας στο 210-2201987 για οποιαδήποτε πληροφορία.

Read more

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Τώρα με το νέο Πρόγραμμά μας “Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων*” μπορείτε να αγοράσετε χωρίς δεύτερη σκέψη τους κωδικούς barcode που χρειάζεστε εστιάζοντας στην ανάπτυξη του προϊόντος σας. Αν ξεκινήσετε συνδρομή σε άλλη εταιρία εμείς θα σας επιστρέψουμε το ποσό των αγορών σας στην Barcode1. (Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Read more

Αγοράστε Άμεσα


Αγοράστε άμεσα και εύκολα 1 εως 5
barcodes συμπληρώνοντας την απαιτούμενη ποσότητα κωδικών που χρειάζεστε. Οι κωδικοί θα σας αποσταλούν, χωρίς καμία άλλη διαδικασία γρήγορα, εύκολα, οικονομικά! Τόσο απλά.

 • Express Πακέτο Κωδικών (ΕΑΝ-13)

  Με πολλούς τρόπους πληρωμής και αμεση παράδοση των barcodes μέσω email αποτελλεί την πιο δημόφιλή επιλογή.

  Το πακέτο περιλαμβάνει τους αριθμούς Barcode EAN-13, τις εικόνες Barcode (σε 5 διαφορετικές μορφές για ευκολία), πιστοποιητικό εγγύησης που δηλώνει ότι είστε ο μόνος νόμιμος κάτοχος αυτών των αριθμών Barcode και δωρεάν εγγραφή των κωδικων σας στην βαση δεδομένων της International Barcode Network.

   

  Αρ. Κωδικών       Κόστος
  ανά Κωδικό

  1+

  29€ η μονάδα

  5 +

  27€ η μονάδα

  10 +

  25€ η μονάδα

  20 +

  20€ η μονάδα

  30 +

  15€ η μονάδα

  50 +

  Επικοινωνήστε μαζί μας για μεγαλύτερες ποσότητες

   

  Add to cart

ref_m

Read more

Καταχώριση Κωδικών Barcode

Εκμεταλλευτείτε σήμερα την υπηρεσία εγγραφής barcode, όπου το barcode και οι πληροφορίες του προϊόντος σας καταγράφονται στις κύριες βάσεις δεδομένων barcode. Ενισχύοντας το διαδικτυακό προφίλ του προϊόντος σας διασφαλίζετε ότι οι πληροφορίες του προϊόντος σας εμφανίζονται όταν το barcode σας σκανάρεται από σαρωτές app κινητών τηλεφώνων, όπως το RedLaser.

Read more

Το Διεθνές Δίκτυο Barcodes

Ανήκουμε στο Διεθνές Δίκτυο Barcodes. Το δίκτυο αυτό έχει προμηθεύσει γραμμωτούς κώδικες σε πάνω από 100.000 πελάτες και σε περισσότερες από 100 χώρες. Οι εργαζόμενοί μας έχουν πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία barcode. Οι γραμμωτοί μας κωδικοί αποκτώνται μέσω του Διεθνούς Δικτύου Barcodes. Αυτό σημαίνει ότι είναι αποδεκτές από περισσότερους λιανοπωλητές διεθνώς από οποιονδήποτε άλλο προμηθευτή barcode.

Read more

Σχετικά με εμάς

Η “Streetlights Fusion Hellas” είναι ο αντιπρόσωπος του IBN (International Barcode Network) και συντονίζει τo Barcode1.gr, στοχεύοντας στην υποστήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων παρέχοντας τους υπηρεσίες κωδικοποίησης υψηλής ποιότητας με εφάπαξ χαμηλό κόστος.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τις άλλες υπηρεσίες που παρέχει η ομάδα Streetlights Fusion Hellas.
Φιλήμονας Αρμένης

Read more