Πώς μπορώ να λάβω έναν γραμμικό κώδικα για το προϊόν μου;

Τα πακέτα λιανικών γραμμωτών κωδίκων (μορφή EAN-13) μπορούν να αγοραστούν στη σελίδα των γραμμικών κωδικών λιανικής.

Τι θα βρω;

Εάν παραγγείλετε ένα τυπικό πακέτο γραμμικού κώδικα λιανικής, θα σας στείλουμε τους αριθμούς γραμμωτού κώδικα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τις εικόνες ως συνημμένα αρχεία.

Θα λάβετε:

– έναν μοναδικό αριθμό γραμμικού κώδικα EAN-13.
– πιστοποιητικό εγγύησης PDF
– εικόνες γραμμωτού κώδικα (4 διαφορετικές μορφές: jpeg, pdf, png, SVG)
– Εγγραφή γραμμωτού κώδικα στο barcodesdatabase.org
– Οδηγίες για τον τρόπο χρήσης του γραμμωτού κώδικα

Στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε τις εικόνες γραμμωτού κώδικα στη συσκευασία του προϊόντος σας και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον γραμμωτό σας κώδικα. Όταν ένας λιανοπωλητής λαμβάνει για πρώτη φορά τον γραμμωτό σας κώδικα και το προϊόν, θα σαρώσει τον γραμμικό κώδικα στο σύστημα και θα εισάγει τις πληροφορίες του προϊόντος. Μετά από αυτό, κάθε φορά που σαρώνεται ο γραμμωτός κώδικας στο ταμείο, οι πληροφορίες του προϊόντος θα εμφανίζονται αυτόματα.

Το επίσημο μέγεθος γραμμωτού κώδικα λιανικής είναι 37,29 × 25,93 mm. Ο γραμμικός κώδικας μπορεί να συρρικνωθεί επίσημα στο 80% αυτού (δηλ. Περίπου 20×30 mm) χωρίς να επηρεαστεί η δυνατότητα σάρωσης, ωστόσο εάν μειωθεί πολύ περισσότερο από αυτό, οι σαρωτές γραμμωτού κώδικα θα έχουν κατά καιρούς πρόβλημα με τη σάρωση του γραμμικού κώδικα. Επίσης, ορισμένοι λιανοπωλητές απαιτούν ο γραμμωτός κώδικας να πληροί τις ελάχιστες προδιαγραφές, οπότε, αν είναι δυνατόν, ο γραμμικός κώδικας πρέπει να είναι πάνω από το 80% του τυπικού μεγέθους. Μπορείτε να δείτε τις πλήρεις προδιαγραφές εδώ.

Τι περισσότερο μπορείτε να πάρετε;

  1. Κωδικοί χαρτοκιβωτίων ITF-14

Αυτοί είναι γραμμωτοί κωδικοί για τα εξωτερικά χαρτοκιβώτια που κατασκευάζονται από τον γραμμικό κώδικα EAN-13 για χρήση σε χαρτοκιβώτια καθορισμένης ποσότητας του αντικειμένου. δηλαδή ένα κουτί των 12 μπορεί να έχει κωδικό χαρτοκιβωτίου ITF-14 σε αυτά. Αυτά απαιτούνται από ορισμένους λιανοπωλητές αλλά δεν είναι πάντα απαραίτητα.

2. Εικόνες ISBN ή ISSN

Απαιτούνται μόνο για βιβλία και περιοδικά.