Λιανικές εικόνες γραμμωτού κώδικα

Έχετε ήδη τους αριθμούς γραμμωτού κώδικα;

Όχι, μεταβείτε στα πακέτα γραμμωτού κώδικα (αριθμός γραμμικού κώδικα και εικόνες) για γραμμωτούς κωδικούς EAN.

Ναι, τότε παρακαλώ προχωρήστε και παραγγείλετε σε αυτήν τη σελίδα

Εάν έχετε έναν αριθμό γραμμωτού κωδικού EAN και χρειάζεστε την εικόνα γραμμωτού κώδικα για αυτό (οι κάθετες μαύρες γραμμές), μπορείτε να παραγγείλετε τις εικόνες για τον αριθμό σας παρακάτω.

Εισαγάγετε τον αριθμό γραμμωτού κωδικού σας στην ενότητα “πρόσθετες πληροφορίες” της φόρμας ολοκλήρωσης αγοράς (ή αλλιώς στείλτε μας email).

Θα λάβετε τις εικόνες γραμμωτού κώδικα μέσω email σε 4 μορφές (jpeg, png, SVG & pdf). Μπορείτε να επιλέξετε ποια μορφή προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε. Οι εικόνες γραμμωτού κώδικα θα σταλούν σε τυπικό μέγεθος (δηλ. 38mm x 25mm). Μπορείτε να ζητήσετε διαφορετικό μέγεθος, εάν χρειάζεται, ή να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων μόνοι σας. Το μικρότερο συνιστώμενο μέγεθος γραμμικού κώδικα είναι 80% του τυπικού μεγέθους (πλάτος 30 mm x ύψος 20 mm). Αφού λάβετε τις εικόνες σας, μπορείτε να βάλετε την εικόνα γραμμωτού κώδικα στη σχεδίαση για τη συσκευασία του προϊόντος σας ή την αυτοκόλλητη ετικέτα (πριν από την εκτύπωση).

 • Εικόνες γραμμωτού κώδικα

  Εισαγάγετε τον αριθμό γραμμωτού κωδικού EAN-13 στο πλαίσιο “αριθμός γραμμωτού κώδικα” της φόρμας ολοκλήρωσης αγοράς. Θα σας στείλουμε τις εικόνες του γραμμωτού κώδικα σε 4 διαφορετικές μορφές (jpeg, pdf, png & SVG)

   

  Ποσότητα Τιμή ανά εικόνα
  1 € 15.00
  2 € 12.50 καθε
  3 € 10.00 καθε
  4 + € 8.00 καθε
  5 + € 7.00 καθε
  10 + € 5.00 καθε
  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Σημείωση – Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσαρμόσουμε τις εικόνες αλλάζοντας το μέγεθος του γραμμικού κώδικα και τοποθετώντας έως και 2 γραμμές κειμένου πάνω και κάτω από τον γραμμωτό κώδικα. Για να το κάνουμε αυτό, χρειαζόμαστε όλες τις πληροφορίες εκ των προτέρων, κατά προτίμηση σε ένα υπολογιστικό φύλλο με πεδία για “Top line”, “Bottom line” κ.λπ. Επίσης, συμβουλεύστε εάν η γραμματοσειρά πρέπει να αλλάξει ή το μέγεθος πρέπει να είναι διαφορετικό. Εάν κάτι δεν έχει καθοριστεί, θα δημιουργήσουμε τον γραμμικό κώδικα για την καλύτερη δυνατή εκτύπωση και σάρωση στο απαιτούμενο μέγεθος. Ίσως χρειαστεί να χρεώσουμε εάν απαιτούνται επιπλέον αναθεωρήσεις αργότερα.